Tänk om möjligheten att ta till sig andras drömmar, tankar och idéer inte fanns. Om varken böcker, datorer eller mobiltelefoner fanns. Om all kommunikation som sker varje dag bara var en illusion. Så fattig världen skulle vara då.

Kommunikation är A och O

Att kommunicera är människans sätt att växa och komma framåt. Utan kommunikation i familjen, kompisgänget, skolan eller arbetsplatsen skulle vi bli ensamma med våra drömmar, tankar och idéer. Utvecklingen skulle helt enkelt stanna upp.

Tack vare moderna kommunikationssystem som Sharepoint intranät behöver vi inte fundera i de banorna idag. Tekniken med interna kommunikationssystem likt Microsofts Sharepoint gör det lätt att kommunicera, vilket är minst lika viktigt internt som det är externt.

Kommunikation är och har alltid varit A och O för att samhället och människan ska fungera och må bra. I det avseendet har offentliga mötesplatser som kyrkan och biblioteket spelat en viktig roll rent historiskt. Så är det än idag, då det fortfarande är en plats för drömmar, tankar och idéer.

Recommended Articles